Monday 2 July 2007

Χαλάρωμα...

...επιτέλους!

Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν για μένα ιδιαίτερα απαιτητικοί, κουραστικοί και, θέλω να πιστεύω, δημιουργικοί. Ιδιαιτέρως δε τις τελευταίες 2-3 βδομάδες ήμουν σε φάση τρέχω και δε φτάνω. Ως εκ τούτου, η αποχή μου τόσο από το blog μου όσο κι απ' τα blog των διαδικτυακών μου φίλων (έχασα δυστυχώς πολλά επεισόδια) ήταν επιβεβλημένη. Όπως επιβεβλημένη ήταν κι η απουσία μου από τις συναυλίες των Tull στη χώρα μας, που τόσο ήθελα να τιμήσω. Σταματάω όμως να γκρινιάζω μιας και οι λόγοι του "τρεξίματος" ήταν στην πλειοψηφία τους ευχάριστοι.

Τώρα λοιπόν ξεμπέρδεψα και για τον επόμενο 1-1,5 μήνα θα είμαι χαλαρός. Όχι με την έννοια της (ψευτό)σαλονικιώτικης, λαζοπούλειας χαλλλαρότητας , αλλά αντίθετα με αυτή μιας ενεργητικής, αναζωογονητικής ξεκούρασης. Και πάντως χωρίς διακοπές, αφού τα περισσότερα ταξίδια, και δη τα καλοκαιρινά, περισσότερο με εκνευρίζουν παρά μ' ευχαριστούν. Έτσι προβλέπεται άλλο ένα καλοκαίρι στην πόλη, παρέα με φίλους, με κορίτσια (ένα συγκεκριμένα!), πολλές παγωμένες μπύρες, κάνα θερινό ενίοτε και πολλά, πολλά ταξίδια μόνο στη φαντασία (εξού και οι φωτογραφίες). Καλώς σας (ξανά)βρίσκω!!!

12 comments:

kabamaru said...

welcome back

R2-D2 said...

Καλώς τον! Αυτόν τον τύπο με τα ωραία post και το ένα συγκεκριμένο κορίτσι, χε, χε!

frank barrell said...

@Ninja Boy, thanx man!

@r2-d2, :-)

λόγια του αέρα said...

χμ...καλό καλοκαίρι με το κορίτσι, το ένα και συγκεκριμένο!Τι ωραία!

frank barrell said...

Ωραία πράγματι! Καλό καλοκαίρι και σένα Λόγια του Αέρα! Κάπου εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε ;)

λόγια του αέρα said...

Εννοείται!Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε, όπως ακριβώς το είπες. Το εδώ, δεν έχει πλάκα που είναι ενα δίχτυ στον αέρα; το λένε και ίντερνετ...
ουφ, οι αμπελοφιλοσοφίες με πιάσανε, ε; Το κόβω αμέσως.

Pan said...

Ξανακαλωσόρισες!

frank barrell said...

Pan, σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Το ότι γύρισα βέβαια δε σημαίνει ότι είναι όλα εύκολα... Τεχνικές δυσκολίες μ' εμποδίζουν να είμαι ιδιαίτερα δραστήριος, ακόμα και ν' ανεβάζω ποστ... Προσπαθώ παντώς. Τα λέμε!

Unknown said...

Ναι, αλλά μια τόση δα αναρτησούλα κάναμε το μάτι τσιπούρα...

Τόοοοοσα μπάνια πια - θ' αποξηρανθείς!

frank barrell said...

Xαχα, στη Σαλονίκη είμαι αλλά μ' έχει επηρεάσει μάλλον το κλίμα της πόλης και τεμπελιάζω ανελέητα (δεν την απέφυγα την κοινοτοπία τελικά!). Χρειάζομαι και λίγη παρακίνηση είναι η αλήθεια και σ' αυτό η παρουσία σου είναι πάντα καταλυτική. Νά 'σαι καλά!

Donnie said...

Mousikh,lixoudies kai kali parea na yparxei! ola ta ypoloipa einai aplws sympliromatika.

frank barrell said...

donnie, έτσι όπως τα λες είναι. Καλώς ήρθες!